Benefiční mikiny RECYKL EDITION, mikiny a trika!

05/05/2020 / Martin Nosek

Na koncerty jste donesli mikiny, které už nechcete. My jsme je potiskli. Vyvolávací cena je 50 Kč / kus a výtěžek poskytneme  Lékaři bez hranic / Médecins Sans Frontières (MSF) do řeckých uprchlických táborů.

Každá mikina je originál, každej kus má ekologický sítotisk od FUEGOclothing.cz s designem k 25 letům kapely od Odie Spif! Pokud si nevyberete z recykl edice a nebo nechcete přispět, na http://shop.houba.info jsou mikiny nové v limitované edici (max 3 ks stejné) a nová trika!

Speciálně děkujeme Adéla Hertlová, Vlasta Pampeliska Pampy.

PS: Pod fotku mikiny na facebooku pište, kolik jste za ni ochotni dát (pokud nechcete veřejně, pište sz Houbě)! Kdo dá víc do čtvrtka 7. 5. 2020, 12:00, vyhrává a pomáhá! Díky! Houba


Diskuze

Kontaktujte nás

Kapela Houba vznikla v roce 1995 na troskách grind/punkové kapely SRPŠ (http://www.bandzone.cz/srps). Již v roce 1996 Houba odehrála více jak 20 koncertů a o rok později natočila první nahrávku „Fičící Pes“ (1997). Druhé demo následovalo ve stejném roce („Hnus fialovej“) a kapela se naplno rozjela po České Republice. V roce 1999 vychází deska „Pan Káč“, jako první natočené v plzeňském studiu AVIK.

  • Adresa: Masarykova 217, Ústí nad Labem
  • Booking: marticek.houba@gmail.com
  • Booking:m.nosek@email.cz
  • Mobil: +420-606-226-621

Aktuální galerie

go-top