Punkáči děťom a Klinika Praha

03/09/2017 / Martin Nosek

I když se někdy probudíme v neděli všichni úplně rozlámaní, unavení a máme za sebou 1000 km (za 31 hodin), cítíme v neděli takovou energii, která se moc nedá popsat.
V pátek jsme vyrazili v 15 hodin na festival Punkáči děťom. Po strastiplné tříhodinové cestě z Ústí do Prahy se na nás alespoň trochu usmálo štěstí a dál jsme jeli víceméně plynule, ale pomalu. Po 7,5 hodinách jsme ujeli asi 450 km do Opatovců u Trenčína na Farmu Ryby. I přes varování o zpoždění 40 minut jsme nakonec hráli vcelku na čas a v druhé půlce koncertu (po půlnoci) bylo před podiem plno. Tímto moc děkujeme. Usínáme ve tři ráno na hotelu. Ranní snídaně a hurá směr Praha. Zastávka v hotelu U Crlíků kousek od Brna a D1čka se samou uzavírkou. Naštěstí bez kolon.
A Praha: Kliniky si vážíme, je to počin, který je obdivuhodný a když tihle mladí lidé pomáhali uprchlíkům, sledovali jsme to s velkým respektem. I proto jsme vůbec neváhali a na nabídku podpořit Kliniku jsme okamžitě kývli. Tadeáš nás hezky přivítal a když jsme viděli tu atmosféru bylo jasné, že koncert bude super. I když ze začátku bylo v areálu jen pár lidí, nakonec jsme spolu s neuvěřitelně pařícím zhruba stohlavým publikem zažili jeden z nejlepších koncertů. Na konci setu sál připomínal spíš jeskyni a dýchat se nedalo, ale rozhodně to stálo za to. Taky jsme zavedli novinku, takzvaný samoobslužný merch, kdy si návštěvníci mohli vybrat, co chtějí, a dát dobrovolný příspěvek do krabice. A fungovalo to! Parádní akce, rádi jsme podpořili dobrou věc a ještě jednou díky Tadeášovi, teamu Kliniky a kapelám Louty a Uprostřed pádu, kteří to s námi zvládli.
Na Slovensko zdravíme Andreje Sigina a: víc takových víkendů!

Diskuze

Kontaktujte nás

Kapela Houba vznikla v roce 1995 na troskách grind/punkové kapely SRPŠ (http://www.bandzone.cz/srps). Již v roce 1996 Houba odehrála více jak 20 koncertů a o rok později natočila první nahrávku „Fičící Pes“ (1997). Druhé demo následovalo ve stejném roce („Hnus fialovej“) a kapela se naplno rozjela po České Republice. V roce 1999 vychází deska „Pan Káč“, jako první natočené v plzeňském studiu AVIK.

  • Adresa: Masarykova 217, Ústí nad Labem
  • Booking: marticek.houba@gmail.com
  • Booking:m.nosek@email.cz
  • Mobil: +420-606-226-621

Aktuální galerie

go-top